Logo

 

Palvelut

Välityspalvelut

Tarjoamme täyden palvelun, oletpa sitten ostamassa, myymässä tai vuokraamassa.

SOVI MAKSUTON ARVIOKÄYNTI PUH. 0400 498246 tai 0440 490890.

Suullinen hinta-arvio ei maksa mitään - kirjallisesta arviosta veloitamme.

Maksuton arviokäynti vain Lahden seudulla, muuten sopimuksen mukaan.

Palkkio huoneistot, alk. 3,95 % velattomasta hinnasta, min. 2.650 €
Palkkio kiinteistöt, alk. 3,95 % kauppahinnasta, min, 3.000 €
Loma-asunnot palkkio alk. 4,50 % kauppahinnasta, min. 3.900 €

Ei kuluja, ellei kauppaa. Kysy tarjouksemme, työnlaadusta emme jousta.

Hinnat sis. alv 24 %.

 

Sähköinen asuntokauppa DIAS on tätä päivää!

Asuntokaupan voi hoitaa digitaalisesti ilman pankin konttorissa järjestettävää kauppatilaisuutta. Digitaalisessa asuntokaupassa ostaja ja myyjä hyväksyvät kauppakirjan pankkitunnuksilla. Kauppa voidaan hoitaa ajasta ja paikasta riippumatta, olitpa missä päin maailmaa tahansa. Kätevää - eikö totta?

Digitaalinen kauppa on helppo ja turvallinen, sillä kaikista toimista jää aina digitaalinen jalanjälki. Kun kaupan ehdoista on sovittu, Laatuneliöt lkv:n välittäjä hoitaa yhteistyössä ostajan ja myyjän pankkien kanssa kaiken allekirjoituksia vaille valmiiksi järjestelmään. Ostajan ja myyjän tarvitsee vain allekirjoittaa sähköisesti kaupat. Samassa yhteydessä hoituu myös kauppahinnan maksu sekä muut maksut, kuten varainsiirtoveron maksaminen.

Välittäjämme kertoo mielellään lisää digitaalisen kaupan mahdollisuudesta miten sen voi vaivattomasti toteuttaa asuntokauppasi osalta.

Toimeksiantosopimukset ja ostotarjoukset voimme nykyään hoitaa helposti ja vaivattomasti myös sähköisesti - allekirjoitat sopimuspaperit pankkitunnuksillasi.

Sähköinen asuntokauppa DIAS, tästä linkistä lisää: https://dias.fi/

 

Energiatodistus edullisesti

Omakotitaloihin pakollinen energiatodistus

- Laatuneliöt lkv:n asiakkaille nyt vain 248 €

Tarjoamme asiakkaillemme energiatodistuksen hintaan 248 €, kun laitat omakotitalosi meille myyntiin. Laki tuli voimaan 1.6.2013, jonka jälkeen myytävissä ja vuokrattavissa omakotitaloissa, on oltava energiatodistus jo markkinointivaihesssa. Kauppaa ei saa tehdä, jos kiinteistössä ei ole energiatodistusta. Myös ennen vuotta 1980 valmistuneisiin taloihin pitää olla 1.7.2017alkaen energiatodistus. Yhteistyökumppanimme käy Lahden alueella paikanpäällä ja laatii lakisääteisen energiatodistuksen nopeasti. Hinta sisältää arvonlisäveron ja matkakulut Lahden alueella - kysy lisää henkilökunnaltamme.

 

  •     Saat yhteistyökumppaniltamme edullisen ja pakollisen e-todistuksen
  •     Säästät rahaa
  •     Voimassa 10 vuotta myöntämisestä
  •     Talo on heti myyntikunnossa, e- todistus valmistuu nopeasti
  •     Myyjältä poistuu vastuu lakisääteisestä  todistuksesta

Kirjalliset arviolausunnot ja kauppakirjat.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %

Kirjallinen arviolausunto (esim. pankki, perunkirjoitus, ositus):

Arviokirja osakehuoneisto: 400 €
Arviokirja kiinteistöt, ok-talot, loma-asunnot: 600 €
(hyvitetään välityspalkkiosta, mikäli kohde tulee kauttamme myyntiin)

Tarvittavat asiakirjat ja matkakulut veloitetaan kulujen mukaan. Kilometrikorvaus 0.45 € / alkava kilometri.


Kauppakirjan laatiminen:

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %

Osakehuoneiston kauppakirja 400 €

Kiinteistön/vuokraoikeuden kauppakirja 550 €

Palkkion lisäksi, peritään kuluja/asiakirjakulut kauppakirjoihin:

Osakekauppa, isännöitsijäntodistus 190 €

Kiinteistökauppa, asiakirjakulut 190 €

Jakamaton kuolinpesä myyjänä 200 €

 

Tarjoa –palvelu. Uusi tapa myydä ja ostaa.

Tarjoa –kohteista tarjouksia tehdään lähtöhinnasta ylöspäin. Kun olet tehnyt kohteesta tarjouksen, tarjous välittyy kohdetta välittävälle kiinteistönvälittäjälle, joka ottaa sinuun yhteyttä kirjallisen tarjouksen laatimiseksi. Kirjallisessa tarjouksessa sovitte tarjouksen muista ehdoista kuten vapautumisen ajankohdasta sekä käsirahasta.

Kirjalliset tarjoukset ovat sitovia eli tarjouksentekijä sitoutuu noudattamaan tekemänsä tarjouksen ehtoja. Kun olet laatinut välittäjän kanssa kirjallisen tarjouksen kohteesta, välittäjä syöttää tarjouksen näille nettisivuille eli Tarjoa –kohteista annetut tarjoukset ovat kaikkien nähtävillä. Tarjouksentekijän tietoja ei kuitenkaan näytetä nettisivuilla vaan muut sivuston käyttäjät näkevät tarjouksesta ainoastaan annetun tarjouksen euromäärän sekä ajankohdan, jolloin tarjous on annettu.

Tarjoa –kohteista otetaan tarjouksia vastaan ainoastaan lähtöhinnasta ylöspäin. Tarjoa –palvelussa näet aina, mitä muut ovat asunnosta tarjonneet. Tarjouksen hyväksymisestä päättää aina asunnon myyjä. Koska tarjoukset ovat kirjallisia, vältytään järjestelmän väärinkäytöksiltä.

Miten Tarjoa –palvelumme hyödyttää asunnon myyjää?

Tarjoa –palvelussa lähtöhinta asetetaan alhaiseksi, mikä herättää ostajissa mielenkiintoa. Tarjoa –palvelu soveltuu kaikkiin myyntikohteisiin, mutta erityisesti sitä voidaan hyödyntää halutuissa kohteissa, joista saadaan haluttu hinta tarjousten avulla huutokauppamaisen kauppatavan kautta. Myös tarjouksen jättäminen on helppoa, koska tarjous tehdään netissä tarjouslomakkeella, johon tarjouksentekijä jättää ainoastaan yhteystietonsa euromääräisen tarjouksen lisäksi.

Tarjoa –kohteissa hintaa hilataan lähelle tavoitehintaa saatujen tarjousten perusteella samaan tapaan kuin perinteisessä huutokaupassa. Huutokaupasta poiketen myyjän ei kuitenkaan ole pakko myydä kohdetta korkeimman tarjouksen tehneelle. Tarjoa –palvelussa välittäjä asettaa myyjän kanssa kohteelle tavoitehinnan, joka perustuu muun muassa asunnon kuntoon ja sijaintiin sekä alueen toteutuneisiin kauppahintoihin. Välittäjä antaa myyjälle kaikki kirjalliset tarjoukset, ja myyjä päättää, minkä tarjouksen hän hyväksyy.

Myyjän ei tarvitse hyväksyä tarjouksia, mikäli hän ei ole tyytyväinen tarjouksiin. Myyjä voi hyväksyä tarjouksen aikaisintaan sen oltua voimassa 44 tuntia. Kaikki, jotka ovat seuranneet asunnon myyntiä tai tehneet tarjouksen siitä, saavat tiedon hyväksytystä tarjouksesta. Lain mukaan toteutunutta kauppahintaa ei kuitenkaan näytetä Internetissä.

 

Yhteistyötä muiden suomalaisten kiinteistönvälittäjien kanssa.

Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n jäsentoimistolta saat turvallista palvelua alueesi koulutetuilta asiantuntijoilta. Jäsentoimistoja Suomessa on n. 400 välitysliikettä ja se muodostaa satojen ammattilaisten yhteistyöketjun.

Teemme jatkuvasti yhteistyötä eri toimipisteiden kesken. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos kohteesi sijaitsee toimialueemme ulkopuolella.

 

Olemme Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n jäsentoimisto

Olemme Suomen kiinteistönvälittäjät ry:n [A] jäsentoimisto ja toimipisteemme on Päijät-Hämeen kiinteistönvälittäjät ry:n jäsen. Asiakkaanamme saat kauttamme Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n [A] juristien laki-neuvontaa kaikissa asunto-kauppaan liittyvissä asioissa.


Laatulupauksemme

  1. Realistinen hinta-arvio
  2. Laadukas ja näkyvä esittely nettiin
  3. Säännöllinen yhteydenpito
  4. Joustava sopimus, alkaen 1 kk -

Lupauksen takana :
Jari Salomaa, LKV-pätevyys - Asuntokauppias vuodesta 1993.

Suomen Kiinteistönvälittäjäliiton valitsema: Vuoden kiinteistönvälittäjä v. 2013.

Tilaa ilmainen arvio

Lahden Laatuneliöt LKV
Vapaudenkatu 12 (sisäpiha 2.krs)
15110 Lahti
03-8811 000
etu.sukunimaatuneliot.fi
» Tietosuoja- ja rekisteriseloste
Suomen vahvimmat
Hyvä Välitystapa

Lahden Laatuneliöt LKV © 
Powered by Nerio LKV

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)